London, andra resan – Dag 1

Så var vi på plats på vårt hotell, London Woolwich Travelodge, efter en lång resa. Egentligen förstår jag inte varför det tog så lång tid med T-banan, förutom att vi åkte lite fel eftersom vi var trötta. Men när vi väl var på rätt station var det inte långt att gå.

Rummet är inget märkvärdigt, men verkar rent i alla fall. Kan inte mäta sig med det jag bodde på under förra resan.

Vi hade tänkt gå ut och äta när vi var framme, men vi köpte lite ätbart i en livsmedelsaffär istället. Vi var helt enkelt för trötta.

Dagen började tidigt för oss båda. Jag hade bara sovit lite drygt fyra timmar när jag var tvungen att gå upp. F hade dessutom kört från Skåne och knappast hunnit sova mer än jag. Vi hade en hel del saker som skulle ordnas innan vi kunde resa iväg.

K skjutsade oss i F:s bil och skulle sedan åka till uppfödaren med Snufflan. Det är gamla vänner till honom så han fick ju tillfälle att träffa dem också.

Imorgon ska vi ha fri sovning och sedan gå ut och äta frukost. På kvällen är konserten som vi är här för att se. Tennacious D.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Resor. Bokmärk permalänken.

2 svar på London, andra resan – Dag 1

 1. Znogge skriver:

  Så kul med London igen och så roligt med konsert. Hoppas ni blir nöjda! London är ju alltid trevligt och värt ett återbesök.
  Kram och god sen kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Hoppas att ni får några trevliga dagar och att konserten motsvarar förväntningarna. Jag googla hotellet och tyckte att det ser rätt trevligt ut.
  Ha en fin helg!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *