Dagens Jetpackfråga – Resplaner

Idag ställer Jetpack frågan Vilka är dina framtida resplaner?

Jag har många funderingar kring resor jag vill göra, men i år planerar jag att resa med Shongololo express genom Sydafrika, Moçambique, Swaziland och Zimbabwe.

Lite senare en tågresa genom Japan från norr till söder.

Om logistiken fungerar har jag för avsikt att göra en tredje resa till London. Petter fyller år, men jag kan inte resa dit då eftersom jag har obligatoriska studiedagar på Newmaninstitutet både dagen före och dagen efter. Funderar på att resa dit över julen och delta i det anglikanska gudstjänstlivet. Men det är inget jag hunnit diskutera med Petter ännu. Vi får se hur det blir…

Det här inlägget postades i Jetpackfrågor, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens Jetpackfråga – Resplaner

 1. Znogge skriver:

  Vilka spännande långresor som väntar dig. Här har vi en kortare resa inbokad en bit in i augusti men mer ska det bli.

  Kram och god onsdag!

 2. Ingrid skriver:

  Det var inga dåliga resplaner du!!
  Hoppas att du kommer iväg till London också.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *