På snurr med Snurre

Det var segt att komma upp på morgonen, hade hunnit sova alldeles för lite. Men jag skulle iväg hemhem eftersom jag hade planer för kvällen. Det tog dock lite tid innan jag kom iväg.

Efter frukost, packande och instuvande i bilen styrde jag mot Stockholm. Hade hoppas komma i så pass god tid att jag skulle hinna ta ett bad innan jag skulle iväg igen. Men som vanligt korkade det igen sig med bilköer så fort jag närmade mig Stockholm. Jag är så trött på Stockholmstrafiken!

När jag kom hem bar jag in det nödvändigaste. Bytte om till klänning och meddelade J att jag var på väg. Hämtade honom utanför där han bor.

Vi körde sedan mot Eskilstuna för att träffa F och Snurre, som ju också heter F. Vi skulle gå ut och äta på Western Grillhouse och fira att Snurre fyllde 50 år.

Jag åt den hamburgare som heter Wyatt Earp. Det är mängder av mat och jag hade en låda med mig att lägga hälften i.

Medan vi väntade på maten lämnade jag över den present jag köpt. Vi bjöd på maten också. Förstås. Det var F och jag som stod för kalaset, men han ville ge en egen present så boken var bara från mig. Snurre, som jag förresten tror är ett gammalt irc-namn (in real chat), gillar katter och serier.

Efteråt åkte vi hem till Snurre igen och åt tårta. Jag fick kaffe till min tårtbit.

Det blev till sist dags för mig och J att åka hem igen. Jag skjutsade hem honom och det blev faktiskt rätt sent igen. Började lyssna på en ny ljudbok när jag la mig, men det tog innte många minuter innan jag somnade.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

3 svar på På snurr med Snurre

 1. znogge skriver:

  Intensiv dag med hemresa men ändå hann du med ett trevligt firande! Ser att ni avslutade med min favorittårta 😀

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Ja, det blir alltid intensivt med de långa resorna. Idag har det huvudsakligen varit vilodag.
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som en trevlig dag med 50-årsfirande. Kaffe och tårta är aldrig fel!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *