Tisdagsbestyr, eller hur man får styr på en tisdag

Vaknade jättetidigt och kunde inte somna om. Det är så mycket på gång just nu och tusen och en tankar som snurrar i huvudet. Det var lika bra att gå upp.

Hade inget att äta till kaffet, men tog några nävar jordnötter. Idag skulle jag shoppa eftersom det var seniortisdag på Stora Coop. Skulle också planera för ett antal framtida nattlunchlådor.

Gjorde lite bankärenden via nätet och telefon. Banker tänker verkligen helt olika om samma sak. Men det ser ut att lösa sig. Eller jo, det gör det.

Skulle träffa K klockan 13:00 utanför Waan Thai vid St Eriksplan för att äta lunch. Jag var där en stund innan, men då var K redan på plats.

Det var trevligt att träffa K över en bit mat och prata lite. Tydligen hade jag inte ens berättat om mina kommande resor. Så dem pratade vi lite om.

Efteråt sa vi hejdå och jag gick på egna ärenden och K åt andra hållet för att hämta något i en affär innan han åkte hem. När jag hittat det jag behövde åkte jag hem till stugan.

Väl hemma la jag mig en stund för att vila. Sov ungefär 20 minuter. Gick upp, väntade på telefon från en person som skulle svara på en fråga jag hade.
Pratade sedan med L i telefon och plötsligt var klockan nästan 19 och jag skulle på zoomsammanträde. Eller inte…
Jag visste att styrelsemötet skulle vara på onsdagskvällen. Däremot hade jag inte koll på att det är tisdag idag. I alla fall inte just då.

Plötsligt kom jag på just det. Att det är tisdag. Jag skulle ju shoppa en del saker. Skyndade mig och åkte till Tyresö.

Köpte sakerna på listan, men bytte ut wienerbröd mot två små minisockerkakor som de har ibland. Alltså i samma storlek som ett wienerbröd. De är väldigt goda. Hoppade över några saker som får stå kvar på listan till en annan gång, behöver dem inte nu. Röd, kraftig tejp hade de inte. Kanske Rusta eller Jula har.

När jag kom ut från Tyresö centrum började det regna. Innan jag hann fram till parkeringen vräkte regnet ner och det åskade. När jag pratade med K idag, under lunchen, förstod han inte vad jag pratade om när jag sa att det regnat i stort sett varje dag efter midsommar. Oavsett var jag befunnit mig. Det hade inte regnat där han var. Faktiskt tror jag inte på det. Han har troligen suttit inne framför datorn. För inte har väl Sundbyberg varit befriat från regn hela sommaren?!!

Väl hemma på koloniområdet satt jag kvar i bilen tills det regnade lite mindre. Då skyndade jag in. Nu är det kväll, klockan är 21, och jag gör kväll med kaffe, en av minisockerkakorna och playTV. Imorgon har jag mycket som ska göras.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

7 svar på Tisdagsbestyr, eller hur man får styr på en tisdag

 1. znogge skriver:

  Det blev onekligen lite blandade bestyr men vissa saker måste åtgärdas helt enkelt.

  Jag har en bekant som bor i Sundbyberg och visst har det regnat där. Någon har nog inte varit ute tillräckligt mycket!

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Han är absolut ute alldeles för lite. Sitter och nördar vid datorn. Men nu reser han snart till sin pappas familj i Grekland och där brukar kusinerna få lite fart på honom.

   Ja, en blandad dag med lite för många bollar i luften. Inte konstigt att jag tappade räkningen på dagarna. Men imorgon behöver jag vara strukturerad. Men jag hinner ha fri sovning i alla fall.

   God kväll och godnatt!
   Kram

 2. Åsa skriver:

  Hallå! Ska bli jättekul att följa din resa!
  Aå häftigt!
  Om du vill följa min resa så är det : blandresvaskorochkastruller.com som gäller.

 3. Åsa skriver:

  Ja visst ja!
  Önskar dig en superresa!

 4. Åsa skriver:

  Just ja!
  Ölj det dj vill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *