En vanlig tråkmåndag

Vaknade tidigt men somnade om. Gick upp, gjorde kaffe och knäckemackor med ost. Tittade på playTV omväxlande med ljudbok och framtidsplanering. Skrev packlista för första långresan. Gjorde en lista för nästa jobbresa när jag ändå var i farten.

Pratade i telefon, fortsatte det jag gjort under morgonen och ringde sedan B-M och frågade om hon ville ta en promenad med mig vid Telefonplan. Vi bestämde att ses där klcokan 14:00.

Tog T-banan och hann dricka en kopp kaffe på KRUBB innan hon dök upp. Jag satt ute och såg henne komma cyklande på långt håll.

Vi gick sedan en sväng runt i området, var inne på biblioteket och sedan cyklade hon hem och jag tog T-banan tillbaka hem till stugan.

När jag kom hem hämtade jag vatten och satte på potatis. Stekte sedan en hamburgare jag hade i frysen. Åt middag och la mig sedan för att vila en stund.

R ringde, ja jag hade ringt först och lämnat ett meddelande. Ville prata med honom om studentkåren och mötet på onsdag. Vi pratade en bra stund om ditten och datten också. Han är verkligen en fin person.

När vi pratat klart gick jag upp och satte mig vid datorn och gjorde sedan en kopp kaffe. Klockan började dra sig mot sovdags, men jag kände inte för att göra kväll riktigt ännu.

Det här inlägget postades i 365 foton 2014, Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på En vanlig tråkmåndag

 1. znogge skriver:

  Tråkig och tråkig, fungerade väl som måndag tänker jag. Vissa dagar är väl just bara vardagar och de fyller väl en funktion också.

  Önskar en sen god kväll nu!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  En bra dag tycker jag att det låter som. Man behöver en och annan tråkdag också…..
  Ha en fin tisdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *