Nattliga avsked – Bloggutmaning i september 6

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i september med en fråga att besvara varje dag.
Den här månaden verkar Madeleine valt olika filmtitlar för sin utmaning.

Sista natten med gänget, en sista natt.

Eftersom jag jobbat natt många år, tror min första natt var någon gång 1976, så har jag också tagit farväl av arbetsplatser och arbetskamrater många gånger. Senast nu när jag slutade i Ljungby. Tyvärr var det en jobbig och arbetsintensiv natt och vi hann inte umgås under natten. Annars brukar man ju fika och ha trevligt.

Här blev jag avtackad efter min nattjänst på Postop Karolinska Huddinge i slutet av oktober 2018. Avtackningen skedde dock på dagtid och blev dessutom inte ett farväl till jobbarkompisarna, bara ett farväl till att ha en tillsvidareanställning, det vi i dagligt tal kallar ”fast tjänst”.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i september 2023, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nattliga avsked – Bloggutmaning i september 6

  1. Ingrid skriver:

    Fin bild på dig!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *