Hotellgalenskap – Bloggutmaning i september 4

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i september med en fråga att besvara varje dag.
Den här månaden verkar Madeleine valt olika filmtitlar för sin utmaning


The shining, galenskap på hotell.

The shining  är en film jag sett flera gånger och jag är verkligen glad att jag inte bott på ett sådant hotell. Att vara ensam i en sådan miljö kan inte leda annat än till ett psykbryt.

För många, många år sedan bodde jag och min dåvarande pojkvän ensamma en natt på hotell. Man hade stängt, skulle öppna först dagen efter, men vi fick komma in och bo där natten före. Jag minns inte hur vi kom in, om vi fick hämta en nyckel eller om det var en kod.

Det var lite speciellt att röra sig i korridorerna och de allmänna ytorna när ingen, verkligen ingen, annan än vi var där. Jag minns att jag simmade i bassängen och det var skönt att ha den alldeles för mig själv.

Nej, jag blev inte galen. Men det visade sig, eller jag visste väl redan det, att pojkvännen var galen. Han köpte en massa riktigt dyra saker i baren bakom min rygg och det var ingen liten nota jag fick betala när vi reste på Nyårsdagen. Inte en hel månadslön, men en halv i alla fall. Det blev droppen för mig.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i september 2023, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hotellgalenskap – Bloggutmaning i september 4

  1. Znogge skriver:

    Det är en av mina favoritfilmer men bo på det hotellet, nej tack!
    Opålitliga personer ska man se upp med!

    Hoppas du har det bra!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *