Batteriet laddade ur helt

Vaknade till en solig morgon vid stugan. Hade så gärna stannat hela dagen och hämtat krafter, men jag hade tvättstugan klockan 15 och var tvungen att åka hemhem.

Men innan dess hann jag drcka kaffe och ta det lugnt. Pratade dessutom med den mycket trevliga ekonomen på HSB. Jag fick kopior på de båda fakturorna, för det skulle ju vara två. Ska betala in  i början på veckan, behöver öra ett fysiskt besök på banken eftersom beloppet är stort.

När mitt ärende var fixat ville hon höra om min resa och sedan pratade vi i över en timme om livet, resor, samhället och allt mellan himmel och jord. Det var verkligen trevligt.

Så småningom blev det dags att plocka ihop diverse saker och åka. Jag hann precis lagom packa upp och sortera tvätten innan det var dags för min tvättid.

Jag tvättade de sju klänningarna jag haft med på resan och därutöver fem maskiner tvätt. Klänningarna tvättade jag för hand. Det finns hoar för handtvätt och jag gjorde noggrant rent dem. Hoarna alltså. 🙂

När jag äntligen var klar med tvätten och hade städat tvättstugan och våttorkat golvet var jag helt slut. Kände att batteriet var helt urladdat. Funderade på hur jag skulle få tag på mat, jag har inte så mycket hemmahemma, bor ju egentligen fortfarande i stugan. Men just ikväll behövde jag stanna eftersom jag ska vara i Uppsala tidigt för att lämna in bilen.

Utan att egentligen tro att jag skulle hitta något öppnade jag frysen. Kan ni tänka er, precis mitt framför ögonen på mig låg en påse med hemlagade köttbullar. Middagen var räddad!

Tittade på playTV tills det blev sovdags. Bara satt med benen högt. Var så trööööött!

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Batteriet laddade ur helt

 1. Ingrid skriver:

  Sju klänningar tror jag mig aldrig ha ägt på en gång!
  Visst är det härligt när man kan hitta något i frysen att ta till när fantasin och orken tryter. Själv hittade jag en förpackning köttfärssås i dag, så jag behövde bara koka lite spaghetti, så var lunchen klar.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag är ju en ”klänningsmänniska” så jag äger många klänningar. Man sliter dem ju inte direkt så de samlar sig lite ”på hög”.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *