Hit och dit och fram och åter

Förmiddagen ägnades åt saker hemmahemma. Klockan 13 skulle jag hämta upp H för att åka till IKEA. Det blev en heldag där. Vi traskade runt och tittade på saker. Jag skulle bara ha plastpåsar, sådana där återförslutningsbara. Men H ville titta på en hel del saker, men sedan fundera lite hemma innan hon bestämde sig.

Vi fikade innan vi tittade på det sista. Jag var så trött, men piggnade till av kaffet.

På bilden ser det ut som att det är jag som äter en chokladboll, men så var det inte. Jag nöjde mig med en croissant.

Jag hittade en spännande, och funktionell, sittplatslösning för mitt kök i stugan. Jag fotade lite, men behöver nog fundera innan jag delar med mig av bilderna. Jag hade en annan idé från början, men det jag såg var verkligen något som skulle passa.

På vägen tillbaka visade jag H området vid Telefonplan där HSB håller på och bygger. Hon är uppvuxen i Midsommarkransen och tyckte det var spännande att se hur området vid LM:s fabrik nu förändras. Själv älskar jag ju platsen, som jag har en del egna barndomsminnen från.

Det var rusningstrafik när jag körde hem H och jag bestämde mig för att  vänta ut trafiken i stugan. Men jag behövde verkligen hemhem och sedan tillbaka till stugan.Imorgon har jag bokade tider i Farsta och då är det mycket opraktiskt att vara på fel sida av stan.

När jag kom tillbaka till stugan var det mörkt, men det lyste i några stugor. Måste erkänna att jag är mindre rädd här än hemmahemma. Det är en hel del otrevligheter som rör sig runt där jag bor.

Började med att först sätta på ugnen och sedan hälla upp lite rött. Hade en pizza i frysen.

Avkopplande kväll, attgöralistan flyter på och det är bara några få punkter kvar.Njuter av att vara i fas.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hit och dit och fram och åter

 1. znogge skriver:

  Det lät som en riktigt bra dag! Själv hade jag nog inte orkat en sådan lång sejour på IKEA.
  Kan förstå att det är lugnare vid stugan än hemma hemma men det måste ändå kännas skönt att det finns några fler i området.
  Härlig att avprickningen går planenligt.

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Ja, det är skönt att se att några fler sover här. Men här är nog risken störst för ”vanliga” inbrottstjuvar medan hemmahemma är risken stor för skjutvåld. Det har ju blivit helt galet med dessa skjutningar och sprängningar. Jag som trodde att jag skulle bo i min lägenhet resten av livet vill bara därifrån nu.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som en trevlig onsdag och på Ikea går det alltid att slå ihjäl några timmar.
  Skönt att du känner dig någorlunda trygg i stugan i alla fall.
  Det måste kännas skönt att vara i fas!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *