Samma lika fast omvänt

Om igår var dagen då jag gick upp som en sol och ner som en pannkaka så var det här dagen då jag började i pannkaksstadiet och klättrade uppåt till solen.

Det var verkligen segt att komma upp på morgonen, men jag hade saker att göra så till sist kom jag ur bädden.

Efter kaffe och en macka åkte jag in till stan. Skulle hämta utskrifter på kontoret hos Världens resor. Sedan gick jag in mot Kungsgatan och letade reda på ett café med bakelser. Ville ta igen det jag förlorade igår, tid att fika långsamt.

Kaffe och en Budapest fick bli en riktig långfika med ljudbok. Behövde få sitta och bara vila och ha det bra.

Åkte hem och fixade lite men han även sova en kortare stund. Inte tillräckligt länge dock för att få ihop några totalt sju timmar.

På eftermiddagen bytte jag om och åkte sedan till Årsta för att träffa H. Skulle bli bjuden på middag på Hjälmaren som en lite sen födelsedagspresent. Vr aningen tidig och hann börja på ett glas rött medan jag väntade.

Filé Oscar, en favorit. H valde samma som jag. Det var verkligen gott. När vi ätit upp beställde vi efterrätt och kaffe.

Glass med hallonsås. Vi ville ha chokladsås, men den var slut. Det gick faktiskt bra med hallonsås också.

Vi bröt upp och jag skulle ta Tvärbanan. Trodde jag. För när jag kom dit så visade det sig att den efter klockan 20:00 är avstängd och jag blev tvungen att dels gå tillbaka för att åka buss och sedan ta den långa vägen via Gullmarsplan och T-centralen. Tar ungefär dubbla tiden. Men jag kom hem i alla fall.

Väl hemma var det i det närmaste sovdags. Klockan var mycket ochjag behövde sova inför morgondagen. Det är nio, eller kanske nio och en halv, punkter kvar på min attgöralista. Det tar sig sakta…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Samma lika fast omvänt

  1. Znogge skriver:

    Så trevligt med en sen födelsedagspresent i form av middag på lokal. Maten lät väldigt god. Lite snopet att hemresan tog längre tid men hem kom du. Härligt att listan krymper.
    Kram och sov gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *