Keep going

När alarmet väckte mig var jag hur trött som helst och bestämde mig för ytterligare en halvtimme. Men jag var så uppe i varv att det var lika bra att gå upp. Kaffe och två knäckemackor Klädde mig och packade ihop det som skulle med till skolan.

Stannade vid Stora Coop i Boländerna och köpte lunch för dagen och nattlunch inför arbetsnatten. Sedan åkte jag in till centrum och letade P-plats. Det blev inte min favoritparkering, där var det fullt, men en som ändå var skapligt nära. Det var superhalt på trottoarerna och kallt förstås.

Hann med lite kaffe innan och att fylla min termos. Sedan hade vi spännande seminarier om de senaste föreläsningarna, lunchrast, ytterligare ett seminarium och sedan två föreläsningar. Sedan var dagen slut.

Skyndade till bilen, så gott man nu kan skynda när det är glashalt, men det hade jag inte mycket för. Hopplösa köer ut ur stan vilket innebar att ja aldrig hann hem. Åkte direkt till sjukhuset för att ”gömma” mig i personalrummet och vara med på ett zoommöte. Studentkårsstyrelsen skulle ha möte och huvudpunkten var planering av julfesten.

Personalrummet, som bara används dagtid, visade sig vara ett alldeles utmärkt ställe att sitta på. Det ska jag göra igen. Nu är det dags att gå in och jobba. Keep going! Man får inte slappna av, då somnar man…

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Keep going

  1. Znogge skriver:

    Fullt upp hos dig som vanligt!
    Hoppas att det blir en bra arbetsnatt och att du inte är för trött.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *