Gult och gott – Roadtrip dag 3

Sov lagom länge och gick sedan upp, gjorde kaffe och en macka och hade en liten förfrukost. Men L..a kom upp ganska strax efter och vi drack kaffe i vardgsrummet medan hon fick elden att ta sig. Det var ruskigt kallt inne.

Med tiden blev det dags för frukost och det dukades fram allt möjligt, bland annat senapssill, potatis och ägg.

Dagens utflykt planerades till Café Leva i Hok. Det är inte alls långt bort och vi tog bilen dit.

Vi började med att ta en titt på det som de har till försäljning. Men jag ska i nuläget inte köpa något, ska väl snarare försöka minska ner bland det jag har.

Saffransvåfflor med lingon och grädde. Det var de som var själva syftet med att åka just dit för att fika.

Det blev en tur till Vaggeryds samhälle för att inhandla mat för idag och de kommande dagarna. Jag köpte schampo och balsam också eftersom jag glömt det hemma.

På vägen hemåt fick vi stanna eftersom tåget skulle förbi. Det fick komma med på bild eftersom det också var gult.

När vi kom hem bestämde vi oss för att vila. L..a gick upp till sitt rum på övervåningen för att sova en stund. Jag hade väl också tänkt att sova men bestämde mig för att ta ett glas rött och lite ost istället. Äta, äta, äta… Hela tiden.

När L..a kom upp drack vi kaffe och åt mandelkubbar. Pratade om gemensamma bekanta och kollade lite på deras Facebooksidor.

Vid 18-tiden lagade L..a middag och jag satt och pratade med henne i köket. Idag skulle det bli vegetarisk sås, gjord på Anammafärs, och pasta.

Efter maten drabbades jag av paltkoma och var tvungen att ligga ner en stund. Men sedan tittade vi på två avsnitt av dokumentären om Tove-fallet. Sedan gick L..a och la sig eftersom hon skulle jobba imorgon. Jag gick och la mig inte så långt efter.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gult och gott – Roadtrip dag 3

  1. znogge skriver:

    Ännu en bra dag och mycket gott att njuta av. Paltkoma är det lätt att drabbas av 😉

    Kram och god kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *