Det är ju bara onsdag

Hade fri sovning i morse och blev väldigt besviken när jag vaknade kvart över tre. Men insåg snabbt att det nog var för de två stora baljorna kaffe jag druckit under kvällen, den andra mer eller mindre precis innan jag släckte lampan. Jag behövde helt enkelt kissa. Sedan somnade jag om direkt jag la mig igen.

Vaknade strax efter klockan åtta och hade då sovit åtta timmar minus fem minuter. Helt inom intervallet sju till nio timmar. Mjukstartade lite och satte sedan igång att plugga. Gjorde en paus för att boka tid hos min optiker, ännu en paus för att diska och sedan ytterligare en paus för att, äntligen, få iväg ett gäng julkort. Jag har mängder med köpta julkort liggande, men jag kände att jag inte hinner skriva dessa och förenklade därför med Riktiga vykort. Nu har jag bara ett kort kvar att skicka, ett som måste skrivas och skickas på traditionellt sätt. Det ska utomlands.

Drack lite kaffe och gav mig sedan ut på tre ärenden.

  • Lämna förpackningar till återvinning
  • Inköp på Stora Coop
  • Systembolaget (en liten flaska ”bubbel” till nyårsafton och ett par små förpackningar rödvin)

Jag unnade mig en fika, kaffe och päronbiskvi på Stora Coop. Jag har suktat efter den där biskvin varje gång jag gått förbi de senaste gångerna.

När jag var tillbaka hemma åt jag lite och chillade en stund innan jag skulle fortsätta plugga. Just idag kändes det som att jag hade gott om tid med det mesta. Enda smolket i bägaren var mitt snorande. Suck!

Nu blev det inte mer pluggande, jag blev plötsligt försämrad. Snoret rann och jag orkade inget. Tog en halvtimmes tupplur och lyssnade sedan på ljudbok. Tänkte att om jag vilade skulle jag nog bli bättre till imorgon.

Det här inlägget postades i En arbetsfri månad 2023, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det är ju bara onsdag

  1. Znogge skriver:

    Då är du inte riktigt i form känns det som. Svårt att ha orken till att plugga då. Hoppas att en god natts sömn gör att du känner dig piggare i dag.

    Kram och god torsdag!

  2. Ingrid skriver:

    Hoppas att du mår bättre i dag!
    Här är flera stycken i familjen sängliggande sedan över en vecka sedan. Själv har jag klart mig hitintills. Få se om det går vägen efter dagens julbord också?
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *