Selfie – TV

Bloggaren Klimakteriehäxan har en utmaning som heter Selfie där man ska reagera på ett ord och svara på frågor. Hur det går till kan du läsa hos Klimakterihäxan. Häng på vetja! Det här inlägget handlar om TV.

 

1. Det programmet vill jag aldrig missa!  

Numera kan man se i stort sett alla program på play så det finns inga program jag måste se just när de sänds. Dessutom har jag ingen TV-apparat.
På spåret är nog det enda program jag ansett som ett ”måste” och förstås avsnitt av serier jag följer.

2. Det programmet borde verkligen läggas ner!  

För min del får man gärna lägga ner alla så kallade realityprogram. Inte mycket är ”reality” i dessa program. Jag känner personer som tror att dessa program är på riktigt och att titta på dem är ett sätt att lära sig hur människor och världen fungerar. Pyttsan! Det finns både manus och regi.

3. Det programmet glömmer jag aldrig!  

Adventskalendern Teskedsgumman.

4. Den serien rekommenderar jag!  

Det finns ingen aktuell serie jag rekommenderar i nuläget. Men rent generellt så är brittiska kriminalserier väldigt bra och sevärda.

5. Den serien varnar jag för! 

Ingen speciell. Det är en smaksak.

6. Det ”tv-ansiktet” borde få lite ledigt!

Tendensen att vissa är med i stort sett i alla program är irriterande. Vill inte peka ut någon särskild person och det finns ju en avstängningsknapp om man stör sig på någon.

Det här inlägget postades i Livet, Selfie, en utmaning. Bokmärk permalänken.

5 svar på Selfie – TV

 1. Gunnel skriver:

  Håller med om att alla de där realityprogrammen borde skrotas. De är bara intressanta för de som medverkar. Mina favoriter är också engelska kriminalserier för de är inte så råa.

 2. Ingrid skriver:

  Visst är det skönt att det finns en avstängningsknapp, alternativt möjligheten till kanalbyte. ”Naaaj” säger jag högt ibland och byter kanal när det blir för larvigt.
  Ha en fin tisdag!
  Kram, Ingrid

 3. Kina skriver:

  På spåret och teskedsgumman, jaaa. Men som sagt allt man inte gillar kan man stänga av! Ha en bra fortsättning på veckan!

 4. Jag kan tänka att man borde trycka på den där avstängningsknappen lite oftare än man gör. Men nu med alla play-möjligheter kan man förstås hitta nåt att titta på precis när som helst!
  På punkt 2: glasklart, håller med!

 5. znogge skriver:

  Realityprogram är verkligen inte så spontana som man tror. Dessutom så handplockas deltagarna verkligen.
  Håller med om att brittiska kriminalserier brukar vara sevärda och bjuda på bra skådespelarprestationer.

  Önskar en sen god kväll nu!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *