Fem en fredag v. 7: Spretigt

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vilken skiva kan du lyssna på repeat?
 2. Vad är något äckligt som hänt dig på restaurang?
 3. Vad vill du uppleva innan du dör?
 4. Vilken är den bästa sitcomen?
 5. Vilka tre appar i telefonen använder du mest?

 

 1. Det var många år sedan jag spelade en skiva. Men periodvis, speciellt i bilen, lyssnar jag på förra årets Dina låtar som Spotify gjort baserad på vad jag lyssnade på året innan.
 2. Har väl hittat något hårstrå emellanåt. Känns alltid väldigt ofräscht.
 3. Det finns tusentals saker som får, och skulle få, mig att kämpa mig kvar i livet.
 4. Jag tittar egentligen inte på den sortens program. Men efter lite googlande vad som räknas som sitcom hittade jag några som jag tittat på genom åren: Min vän från Mars, Scrubs, Svensson, Svensson, c/o Segemyhr, Mr Bean. Bara för att nämna några. The Lucy Show borde väl också räknas som en sitcom, även om ordet inte användes på den tiden. När det programmet var på TV satt mamma och jag som klistrade.
 5. Storytel, Gmail, Happy Color.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fem en fredag v. 7: Spretigt

 1. Pingback: Fem en fredag v. 8: Hipp hurra - elisamatilda.se

 2. Oj, Lucy Show!!! Med mamma framför tv:n, absolut! Vi hade jätteroligt åt och med Lucy!
  Hårstrå i maten är alltid ärketrist. Men det händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *