Ta två betala för tre

Ta tre betala för två är ju ett vanligt erbjudande i affärerna. Två arbetsdagar som egentligen var tre är kanske inte direkt ett erbjudande, men nu blev det så. Lite mer av ta två, betala för tre…

Onsdag

Det riktigt tråkiga är att jag behöver gå upp väldigt tidigt när jag ska börja sju. Halv fem var jag uppe, drack kaffe och åt mackor. Klädde mig och åkte. Valde bilen eftersom det där med pendeltåget är ett opålitligt färdmedel.

Jag fick hand om en mycket sjuk man och jobbade hårt hela dagen och kvällen. Tiden bara forsade fram och jag hann inte ens känna att jag var trött.

När ja kom hem chillade jag en stund och sedan var det sovdags. När jag jobbar hinner jag inte mer än just jobba och sova.

Torsdag

Hann inte göra något alls förutom att bli klar för att åka. Sedan rusade tiden igen, men inte riktigt lika fort som dagen innan.

Blev inkallad till chefen och hann tänka ”vad har jag nu gjort”, Men det var bara att hon sett att min anställning var slut sista maj och hon hade ansökt om att den skulle förlängas och pappren var klara att skriva på. Så nu har jag jobb till sista maj nästa år. Eller om man ska vara noga till den 30:e .

Efter uppstartsmötet hade vi utbildning och fick först en genomgång och sedan fick vi sätta ihop olika andningshjälpmedel för barn.

Trots allvaret så var det mycket skratt och flams. Jobbar med så härliga  kollegor.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ta två betala för tre

  1. Znogge skriver:

    Även om det var intensivt så verkade det vara bra arbetsdagar. Trevliga kollegor betyder mycket och det är skönt att kunna skratta på sin arbetsplats även om det handlar allvarliga saker.
    Så skönt att din anställning är förlängd men du behövs ju.
    Önskar en god fredagskväll nu!

    Kram

    • Kraka skriver:

      Tack!
      Dagen har bjudit på blandade inslag, men inget direkt ansträngande.
      Ha en fin kväll!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *