När torsdag blev som en fredag

Sov lite längre än jag först planerat. Känner mig bättre, men ännu inte helt bra. När jag väl kom upp drack jag kaffe och åt frukost. När jag klätt mig packade jag min lunchlåda och sedan var det dags att åka till jobbet.

Det blev en bra arbetskväll. Efter genomgången hade vi en föreläsning ocm smärtlindring och sedering. Sedan tog arbetet vid.
Jag fick frågan om jag kunde byta mitt pass imorgon och jobba på lördag istället. Det kunde jag.

Innan jag sedan åkte hem lämnade jag tillbaka en hög kläder jag hade i skåpet. Den där apparaten där man ska lämna kläder är trasig sedan ett tag. Istället ska man nu återlämna plagg för plagg på något som liknar en våg. Det tar tid och ofta är det kö. Men jag fick inte ut nya arbetskläder eftersom min kredit var övertrasserad. Det var bara att gå och lämna kläderna. Sedan kunde jag hämta nya kläder.
Men jag kan inte låta bli att fundera på hur mycket den där apparaten kostat och den höll inte länge. Nu har den varit trasig i flera veckor. Dessutom är nästan alla toaletterna i omklädningsrummet avstängda eftersom det är stopp i avloppen.

Utanför sjukhuset var solen på väg ner.

Hemma i stugan varvade jag ner, katterna fick mjukmat och jag åt lite. Sedan gick jag och la mig. Det kändes som att göra tidig kväll, men klockan var strax före midnatt.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på När torsdag blev som en fredag

 1. Znogge skriver:

  Så skönt att det blev ett bra arbetspass med tanke på att du inte känner dig helt i form. Kanske var det bra att byta till lördag för att få lite luft och vila mellan passen.
  Maskiner och teknik i all ära men de kostar. Så länge de fungerar bra är väl allt frid och fröjd men ibland är människan ett säkrare kort. Märkligt att man inte fixar avloppen för det borde i alla fall inte vara en raketvetenskap tänker jag…
  Önskar en fin fredag nu!
  Kram

  • Kraka skriver:

   Ja, det är skönt att jobba en dag i taget just nu. Ledig på söndag också och sedan jobb på måndag.
   Just nu sol och klarblå himmel. Morgonkaffe och kattsällskap. Lugn och ro. Ska ta det lugnt idag också, bara göra några saker i stugan.

   Det där med toaletterna är ett välkänt problem. Det kan ta många veckor innan de fixar stoppen. Ofta händer det cokså så jag tror ju att de mer än 50 år gamla rörledningarna kan behöva något mer än bara rensas.

   Ha en fin och bra fredag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *