Åter hem till vardagen

Vaknade av mig själv, en bra stund före alarmet, men jag lyckades somna om. Gick upp lagom för frukosten. Åt lite mindre än igår, behövde inte ladda inför en intensiv och rörlig dag.

Tog med mig ett par av kamraterna från årskursen över min till köket så det fick med sig varsin bit smörgåstårta. Själv tog jag med två portioner. Det var viktigt att inte lämna kvar något i köket och kylskåpen.

Packade sedan så snabbt jag kunde och åkte hemåt till stugan. När jag kom fram bar jag in min packning. Pojkarna blev glada när de fick se mig. De fick nytt vatten och mjukmat. Själv åt jag en bit smörgåstårta som lunch. Sedan la jag mig och vilade en stund med ljudbok.

Vid 15-tiden tog jag tag i pluggandet. Var egentligen trött, men jag hade en deadline. Pluggade, åt lite mer och sov sedan en stund. Drygt en halvtimme.

Pratade lite i telefon och pluggade en stund till. Den här dagen hade inte mycket innehåll, men det behövs sådana dagar också…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Åter hem till vardagen

 1. Znogge skriver:

  Sådana dagar fyller absolut en funktion!
  Önskar en bra start på den nya veckan.
  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som en behaglig söndag och visst behövs det sådana dagar då och då om man ska må bra.
  Glad måndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *