Koncentration och fokusering

Trots att jag sovit alldeles för lite gick jag upp, gjorde kaffe och lite frukost. Pluggade 1½ timme och klädde mig sedan. Gick till T-banan och åkte frö att plugga på bibblan där jag har så kallad Meröppet.

När jag kom fram, runt 8:30, var det redan folk där som satt och pluggade. Man behöver komma  vid öppningsdags, eller möjligen en stund efter, sedan är alla platser upptagna.

Jobbade på i lite drygt 6½ timme och sedan laddade jag upp tentan och skickade in den. Nu är det bara att hoppas på det bästa… Är inte så sugen på att göra om den.

Packade ihop och gick ut på torget och till min favoritkvarterskrog, Krubb. Beställde en av deras burgare, de har många att välja på, och ett glas rött. Gick ut och satte mig. Enligt väderappen var det 27 grader i skuggan.

När jag ätit hade jag tänkt promenera runt lite på baksidan av huset, det är ju inhägnat så man kommer innte nära, men ser ändå bra från vissa platser. Men jag kom aldrig så långt. Det var för varmt. Ryggsäcken med dator och böcker var för tung. Jag var för trött.

Satte mig på en bänk bredvid skaterampen och där blev jag sittande. Vet inte hur länge jag satt, men länge var det. Tog mig slutligen upp till T-banan och åkte hem.
Slumrade till några gånger, hade sovit 3½ timme under natten och värmen gjorde att jag inte orkade vara vaken. Släpade mig sedan hem till stugan och efter att pojkarna fått mjukmat gick jag och la mig. Somnade och vaknade först när F ringde. Men då hade jag inte sovit länge.

F och Snufflan kom. Jag var trött och irriterad när Snufflan skällde ideligen så de stannade bara en kort stund. F skulle ha min bil, han ska hämta mig efter min operation och det är lättare med en liten bil i stan än en skåpbil.

När F och Snufflan åkt drack jag en kopp kaffe och åt ett par kex, måste passa på att äta medan jag kan/får. Sedan gick jag och la mig igen och somnade snabbare än snabbt.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Koncentration och fokusering

 1. Znogge skriver:

  Det var verkligen ett rejält pluggpass det blev för din del. Hoppas att tentan gick bra för visst är det en stor lättnad att kunna sätta check på dem och slippa att göra om.
  Krubb är trevligt tycker vi och varen var dessutom bra så dit återvänder vi gärna igen. Härligt att ha ett stamställe innan du är inflyttad 😀

  Önskar en fin tisdag!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Det fungerar bra att plugga på bibblan där. Lugn och skönt och innget som distraherar.

   Vi får ta och ses på Krubb när ni kommer upp.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *