EFIT – Ett Foto I Timmen – 18 juni

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress
https://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 18 juni hittar du här.

En vanlig sommardag i juni. Hade turen att vara ledig från jobbet, gå ut på lokal och självklart var det tisdagsshopping.

Klockan 6-7: Alarmet väckte mig och efter ett par snoozanden satte jag mig upp och konstaterade att det var mulet ute. Självklart var det mulet, jag skulle ju ha en ledig dag. Vad annat kan jag vänta mig…

Klockan 7-8: Kaffe och en risifrutti som inledning på dagen. Risifrutti har blivit en ny vanna efter operationen, men jag längtar efter knäckebröd.

Klockan 8-9: Förberedde mig lite inför dagens föreläsning. Loggade in och sådant.

Klockan 9-10: Efter att klätt mig satte jag mig ner med lite playTV medan jag väntade på att klockan skulle bli 10 och föreläsningen skulle börja.

Klockan 10-12: Föreläsning på zoom. Har inte tagit några bilder från zoommötet eftersom andra personer syns i bild.

Klockan 12-13: Åkte till Tyresö för tisdagsshopping. Det var en precis så dålig idé som jag egentligen visste innan. Halva inköpslistan blev oköpt eftersom man inte hade det jag skulle ha. Den Coopen fungerar som kompletteringsaffär men inte för storhandling.

Klockan 13-14: Hann in på Systembolaget innan jag åkte hem. Två flaskor kattvin till mig och en flaska hundbubbel som gåbortpresent.

Klockan 14-15: Var så hungrig och passade på att få i mig lite lunch. Potatis och Klädesholmens kräftsill.

Klockan 15-16: Vilade lite tillsammans med Kingston. Han är alltid på när jag säger att vi ska vila en stund. Vi, eller i alla fall jag, lyssnade på ljudbok. Kingston sov troligen, det är en av hans favoritsysselsättningar.

Klockan 16-17: Var på väg  och bytte till Tvärbanan vid Gullmarsplan. Tråkigt nog kommer Tvärbanan att vara stängd en stor del av sommaren. Efter midsommar och in i augusti. Så besvärligt och tidsödande. Kommer att ta dubbelt, eller mer, tid att ta sig på tvären.

Klockan 17-18: Hemma hos en arbetskamrat som bjöd på fördrink innan vi skulel ut och äta. Hon ska flytta till Småland och därför sluta hos oss.

Klockan 18-19: Vi hade förflyttat oss ner till Liljeholmskajen och restaurangen BankOmat. Samma restaurang som jag var på i lördags.

Klockan 19-20: Jag som ätit lunch var inte superhungrig och beställde en förrätt, scampi med chilli. Jag älskar verkligen scampi!

Klockan 20-21: Precis när vi skulle gå öppnade sig himlen och jag beställde ett ytterligare glas rosé som jag drack medan jag väntade ut regnet. Belönades med en giganstisk regnbåge.

Klockan 21-22: På väg hem till stugan. Gångvägen över Tyresövägen, därifrån ser jag min stuga.

Klockan 22-23: Avslutade kvällen med att se klart ett avsnitt av The Bay. Sedan var det sovdags.

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2024, Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 18 juni

 1. znogge skriver:

  En bra och trevligt dag får man väl säga och kul att få följa den i ord och bild. Här har vi för en gångs skull haft en solig sommardag. Knappt att man tror det är sant.
  God natt och sov gott!

 2. Hannas krypin skriver:

  Jag gillar EFIT. Så kul att se en dag i både bilder och ord. Scampi är så gott!

 3. Anna i Portugal skriver:

  EFIT är alltid kul att se och läsa tycker jag. En bra och varierad dag. Mysig stund med Kingston.

  • Kraka skriver:

   Kingston är en mysig katt. Orvar är också mysig, men det är något speciellt med Kingston.

 4. Ingrid skriver:

  Det är roligt att följa din dag i bilder. En intensiv dag som vanligt där det hände en hel del. Jag undrar när Coop ska få ordning på sitt centrallager, här är det ett rent elände att bara vara hänvisad till en affär där hyllorna fortfarande gapar tomma på en del varor.
  Ha en fin kväll!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *