Ännu en grå dag i juni

Inte den bästa av nätter. Vaknade tidigt efter en sömn med dålig kvalité. Var vaken ett par timmar och drack kaffe och åt lite frukost. Sov sedan en stund till. Fick ihop sömn inom intervallet, men hade säkert behövt sova riktigt länge. Men det är ju inte något man kan beställa.

Drack kaffe en andra gång och lyssnade på Lasse Åbergs sommarprogram. Det märks verkligen att han är ett proffs och dessutom trevlig med mycket att berätta. Ren lyssnarnjutning! Som avslutning spelade Lasse Blott en dag, denna underbara psalm.
”… varje nyfödd dag dess beskärda del av fröjd och smärta, möda, vila och behag.”  ”Som din dag så ska din kraft ock vara”. Bättre kan väl inte livets villkor beskrivas.

Pysslade lite, åt lunch och slutligen kom jag iväg för att träna en stund. På vägen hem köpte jag en burgare, en McFeast, på MacD,

Satte mig sedan ute och njöt av kvällen och grönskan. Pratade med L..a i telefon en stund.

Det blev en bra helg som nu är slut, imorgon är det dags för jobb igen.

Gjorde en tidig kväll med ljudboken. Skulle upp tidigt på måndagen. Dels skulle jag ha föreläsning på zoom, dels jobba. Dessutom var jag trött.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en grå dag i juni

 1. Ingrid skriver:

  Visst var Lasse Åberg bra. Han är verkligen proffs!!
  Hoppas att du får en bra måndag på jobbet.
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Lasse Åberg är sympatisk tycker jag så jag kan tänka mig att det var intressant att lyssna på honom. Det är alltid fullt upp hos dig, vardag som helg.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *