Söndag, veckoavslutning

Det var meningen att F skulle komma klockan 7 och hämta Snufflan. Men han sms:ade och meddelade att det skulle bli 8 istället. Det  gjorde att jag kunde ställa om alarmet och sova en stund till.

Snufflan blev glad när hennes husse kom. Vi åkte iväg till MacD för att äta frukost och satt i bilen och pratade. Det var för kallt att sitta på utedelen av serveringen.
Som vanligt diskuterade vi samhälle och politik, en del medicinska företeelser som kunde missförstås i populärvetenskapliga skrifter. Det är inte lätt för den som inte har en medicinsk utbildning, eller på annat sätt motsvarande kunskaper, att förstå alla olika idéer om kost och motion. F är så påläst om i stort sett allt. Oavsett ämnessfär.

När jag var tillbaka i stugan och F och Snuffan åkt lyssnade jag på Malena Ivarssons sommarprogram och bytte sedan om och gjorde mig klar för att åka till jobbet. Fixade matlåda och annat som skulle med.

Det blev ett synnerligen intensivt och jobbigt arbetspass. Vi var alla helt utmattade när vi var klara för dagen.

Hämtade arbetskläder och bytte om, tog vägen förbi MacD och köpte två cheeseburgare. Väl hemma i stugan vilade jag en kort stund, bytte om och gick och städade toaletterna öfr sista gången den här säsongen. Hämtade såpa och tvål och fyllde på i städskrubben. Sedan gick jag hem till katterna. Satte mig en stund och fixade med tänderna. Sedan var det sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Mitt nya (arbets-)liv, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *