Fullt ös hela dan

Vaknade av ett sms från en av mina småländska vänner som undrade om hon kunde ringa. Släpade mig upp och fixade kaffe. Efter kaffe och telefonsamtal gjorde jag mig i ordning och promenerade till Kista, hade ett ärende i kyrkan där.

Sedan bar det av med T-banan in till stan för att lämna tilbaka överblivna böcker från bokbordet i lördags. Därefter promenerade jag hela vägen från Sveavägen via Gamla stan till Södra station. Hann med ett ärende på skattekontoret också..

Tog tåget till Huddinge för att först vara på ett möte på socialförvaltningen och sedan iväg till boendet och jobba kväll. Kvällen gick i rasande fart och snart var det dags att fara hem. Tåg och T-bana hemåt och nu sitter jag vid köksbordet, dricker kaffe och tittar på när Ferdinand, lillkatten, klättrar i en papperskasse. Det har varit en bra dag idag!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *