En inte fullt lika bra dag

Jobb på boendet på förmiddagen. Hann väl med det jag planerat, men kände mig ändå inte riktigt nöjd. Skulle ta ut en friskvårdstimme, vi har rätt till en timme i veckan, men hann inte iväg i tid så det blev bara 45 minuter. Men bättre det än inget, de flesta veckor hinner jag inte ta ut någon tid alls.

Regn och rusk, kände verkligen inte för att promenera. Kände inte ens för att gå ut så jag kom varken iväg till SATS för träning eller till kvällsgudstjänsten i kyrkan.

Istället har jag tittat på en riktig klassiker, Gasljus. Hade inte sett den tidigare så det var spännande. En ung Ingrid Bergman spelar en av huvudrollerna och fick för den rollen sin första Osar. Filmen är från 1944.

Har förresten gått med hos Lovefilm och lagt upp en lång, lång lista i min profil på film jag vill se. Det är skönt att koppla av med film när jag läser mycket facklitteratur. Orkar inte koppla av med läsning från läsningen, blir lite kaka på kaka.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *