Morgontankar en vanlig torsdag

Trots att jag planerade att gå upp klockan åtta hann klockan bli nio innan jag och katterna kom ur sängen. Det är skönt att sova! Jag hinner nog det jag ska ändå – eller inte. 🙂

Just nu dricker jag kaffe, har kollat igenom de bloggar jag följer regelbundet och läst både DN och Aftonbladet. Ska strax göra ännu en kopp kaffe och skriva en lista på dagens ”måsten”. En del måsten är inte så trista som själva ordet anger, jag ska promenera och jag ska göra en del ganska trevligt också. Ikväll är det årsstämma i vår bostadsförening och det brukar vara ganska jobbiga möten. Men man får ju kaffe i alla fall! 🙂

Dags att fånga dagen, innan den fångar mig!*

* Länk till tidigare inlägg om uttrycket ”Fånga dagen”.

Växande ris på risfält i DPRK september 2008

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Morgontankar en vanlig torsdag

  1. sladdertackan skriver:

    Låter ju skönt att få en sovmorgon! Hoppas att dagen fortsatte i samma avslappade anda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *