Blev fast och fångad igen

Det är svårt det där med vem som fångar vem när det gäller att fånga dagen. Det är väldigt lätt att bli dagens fånge och inte få så mycket uträttat som man tänkt sig.

Efter en sen frukost som drog ut på tiden med både bloggläsning, nyheter, telefonsamtal och massor av kaffe så var det plötsligt lunchdags.

Åkte iväg till IKEA i Barkarby eftersom jag inte tyckte jag hade någon vettig mat hemma. Där blev det köttbullar, en av deras riktiga höjdare vad gäller prisvärdhet.

När jag nu ändå var ute och åkte passade jag på att äntligen ta mig en runda inne i Home-butiken där ute. Har så länge tänkt att jag skulle gå in, men det har inte blivit av. Det fanns många fina kök att titta på, men jag ska ju inte bygga något kök just nu och dessutom är min lägenhet alldeles för liten för den sortens storslagna köksmiljöer.

Innan jag åkte hem passade jag på att snabbhandla lite på Statoil, bara lite bröd och en jul-CD som jag föll för. Jag har en ansenlig samling julskivor, älskar julsånger och julstämning.

Nu skulle jag ta tag i städning och studier när jag kom hem! Men icke sa nicke, istället fick jag för mig att ta en promenad till Kista med min son och en av hans vänner. De skulle dit och äta. Men för att rättfärdiga detta avsteg från min planering tog jag med mig träningsväskan och tillbringade en timme på SATS. Promenerade sedan hem igen.

Väl hemkommen igen så lyckades jag sitta ner och läsa igenom mina kurskamraters PM inför PM-seminariet imorgon. Jag ska examinera mitt vid nästa tillfälle. Ska bli roligt att träffas imorgon och jag hoppas att alla är där, även de som ska examinera nästa gång.

Även om jag blev dagens fånge lyckades jag sprattla mig loss och få lite gjort trots allt. Två promenader, träning och förberedelse inför ett seminarium är väl helt okej en ”ledig” dag?!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blev fast och fångad igen

  1. Uppigen skriver:

    Så sant så sant

  2. Borthy skriver:

    Det har du verkligen rätt i! Man kan verkligen undra vem som fångar vem? Oftast är det dagen som vinner…tyvärr..fast jag tycker du fångat ganska bra denna dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *