Säsongens första

Nyss hemkommen från säsongens första julbord, på Ulriksdals Värdshus. Vi var ett gäng på förtiosju personer som åt, drack och hade trevligt. Maten var fantastisk men som vanligt orkade jag ju inte äta av allt.

Pepparkakshus på gottebordet Ulriksdals Värdshus 2008

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Säsongens första

 1. sladdertackan skriver:

  Jag har inte ätit något julbord ännu. Men det börjar bli dags, tiden går så fort, så fort.

 2. Borthy skriver:

  Jag blir hungrig när jag tänker på det!
  Ju mer det närmar sig jul sedan ju tröttare blir man ju på det…du vet glöggen och det…ungefär som att grilla på sommare: Gott i juni men mest trist bukfylla i augusti!
  Jo, jag är jätteavis på dig!
  😀 Fint pepparkakshus också!

 3. Fia skriver:

  Jättefint pepparkakshus! Jag har aldrig ätit julbord på Ulriksdal, men kan tänka mig att det är en upplevelse. Mitt favoritställe för julbord är Utö. Då ingår en mysig båttur i en vintrig skärgård, och ett enormt utbud på julbordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *