Ett lååångt farväl

Har tagit ett långt farväl av min vän Nattsyster som reser iväg igen och inte kommer hem förrän i mars. Vi åt pizza på vår favvopizzeria alldeles vid Södra station.

Det blev inte mer än lite drygt en timme vi sågs för hon skulle jobba en sista natt innan hon reser. Förresten så är jag trött efter en dag på arbetet och behöver sova inför morgondagen så det var nog lika bra att det inte blev så sent.

Om jag är avundsjuk? Nja, just nu är jag inte speciellt ressugen. Vill vara hemma över julen, jag var ju på Kuba förra året. Jag gillar julen och många av julens traditioner. Men några kortare resor har jag inplanerade det närmaste halvåret trots allt. Sen får vi se om det blir någon längre resa nästa år, har en del funderingar på lite olika resmål utan att något är bestämt.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ett lååångt farväl

 1. Maria skriver:

  jag vet STANS BÄSTA PIZZERIA alla kategorier, vid Södra station. Ricardo`s- korsninen Högbergsgatan/timmermansgatan ( tror jag).
  Ett litet tips bara!
  Kram

 2. Fröken Dr skriver:

  Mmmm, resor. Jag ska på två. Skidresor. Jag ligger i hårdträning för att orka. Några särskilda ställen du funderar på?

 3. Kraka skriver:

  Jag har en resa till Riga planerad och redan betald. Sedan har jag resor till London och Italien på gång i början av nästa år. Men det är med andra och vi har inte planerat detaljerna ännu.
  Min vän B-M som doktorerade flyttar två år till Edmonton i Canada för en forskartjänst hon fått så henne ska jag ju givetvis hälsa på nån gång. Eventuellt har jag ett jobb på G i Thailand men det avtalet är inte klart än så vi får väl se om det blir av. I övrigt så har jag många, många resedrömmar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *