Morgonkaffe en ledig fredag

Trots sovmorgon känner jag mig trött. Det har varit mycket den senaste tiden, inte bara arbete utan andra saker också. Både roliga och mindre roliga. Nej, det är inget tråkigt som hänt. Man kan ju tolka ”mindre roliga” så. Jag menar bara att vardagen och livet rullar på.

Idag ska jag unna mig att vara ledig till största delen. Ska äta lunch med en vän jag inte sett på länge, inte sedan i somras. Då hann vi dessutom inte prata så mycket eftersom vi var flera och på konsert på Skansen.

Jag har en hel del papper, föreningsförberedelser, protokoll som ska läsas, folk att kontakta och annat att ta tag i. Men just nu ska jag unna mig att bara vara! 

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *