Äntligen måndag

Ja, så var det äntligen måndag! Ja, jag förstår att det kan låta lite märkligt att jag tycker det är skönt att helgen är slut. Men med mina skiftande arbetstider har det fallit sig så att jag är ledig idag och det är med andra ord en ledig dag. Helgen har varit trevlig, men med många tider att passa och många aktiviteter. Idag har jag det betydligt lugnare även om jag inte helt kan lägga plikter och uppdrag åt sidan.

På programmet för dagen står ett besök på ÖB där min son vill handla några saker. Jag har lovat skjutsa honom eftersom han alltid ställer upp när jag behöver hjälp. I kväll ska jag träffa en vän och äta middag, något jag ser fram mot.

Hittills har jag druckit morgonkaffe och kollat upp en del e-postadresser och namn. Har en del viktiga kontakter att ta den här veckan. När jag ändå var i farten svarade jag på några privata mail också. Hade precis tänkt ta mig en dusch, men då visade det sig att vattnet var avstängt. Men efter ett telefonsamtal fick jag veta att det snart ska vara igång igen efter en akut påkommen avstängning. Tror jag tar mig ännu en kopp kaffe medan jag väntar.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Äntligen måndag

 1. Fia skriver:

  Skönt att du inte var utan vatten när det var bråttom och akutläge för en dusch.

 2. Lilla Lobelia skriver:

  Du är helt fantastisk. Jag vet ingen med en eld så full av järn som du – med ett till synes aldrig sviktande engagemang. Fantastisk var ordet. Hoppas måndagen blev bra!!

 3. Kraka skriver:

  Lobelia!
  Det är du som är fantastisk som kämpar så för att hitta tillbaka till livet! Kram!

  Fia!
  Ja, det var tur att det i alla fall fanns vatten till kaffet. Det fick bli lite av fälttvätt för varmvattnet var inte tillbaka halv ett heller. Men nu finns det både varm och kallt igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *