Ingår inte i mina planer – i alla fall inte just nu

På vägen hem tar batteriet i min mobiltelefon slut. Inget konstigt med det, jag hade pratat en del och inte hunnit ladda. Men när jag kom hem gick det inte att ladda telefonen. Att laddaren fungerade såg jag eftersom det pep till och ljuset i mobilen tändes. Men det var också allt som hände.

Jag hade ju verkligen inte tänkt mig något akut inhandlande av telefon! Men eftersom jag bara har mobil och ingen fast telefoni så var problemet akut. Efter att försökt få tag på min son utan att lyckas gav jag mig av till Kista centrum.

Eftersom jag köpt telefonen i Teliabutiken bestämde jag mig för att be dem lista ut vad som kunde hänt. Med förenade krafter lyckades vi öppna telefonen, den knapp man ska trycka på har trillat bort för ganska länge sedan.

Väl inne i telefonen kopplade han loss batteriet och anslöt det sedan igen och sim-sala-bim så fungerade allt igen. Problemet är inte längre akut, men jag bör nog börja fundera på att köpa en ny telefon. Den jag har är några år och garantin har för länge sedan gått ut. Jag tittade på en som verkar intressant, men nu hinner jag ju fundera ett tag till.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *