Kulturfyra om det roliga just nu

Kulturbloggen finns något som heter Kulturfyran. Den här handlar om det roliga just nu. 

1. Vilken bok läser du just nu?
2. Vilken skiva lyssnar du på just nu eller lyssnar du mest på för tillfället?
3. Vad är det roligaste du ser fram emot den närmaste tiden?
4. Vilken blogg läser du helst, just nu?

  • Förutom all facklitteratur som jag försöker hinna med läser jag Chasing Harry Winston av Lauren Weisberger.
  • Jag lyssnar mest på Spotify nu, låtar som bär på olika minnen.
  • Jag har precis kommit hem från Paris och har inget speciellt inbokat den närmaste tiden förutom några tillfällen då jag ska ut och äta med vänner. Men jag ser också fram mot en resa till Gotska sandön i sommar, Roslagsmarschen, Tjejvättern, Kristna socialdemokraters kongress och förhoppningsvis en resa till Taize som inte är bokad ännu.
  • Jag läser i första hand bloggar skrivna av folk jag känner IRL, t ex Singelpappan, Tinselflickan, Borthy & Kattkorgen.
Det här inlägget postades i Kulturfyra. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *