Idag ska jag börja ett nytt liv

En alldeles vanlig morgon och ändå inte. Visst, jag sitter med kaffe framför datorn precis som vanligt, jag läser samma webbsajter som vanligt och jag har precis så där lagom bråttom precis som vanligt.

Men det är ingen vanlig dag. Det är dagen då jag ska börja ett nytt liv. Idag börjar jag mitt nya arbete på ett mindre sjukhus i en mindre stad någonstans i mellansverige. Eftersom jag ska jobba där för att få kraft över till några av mina projekt i livet så kan man säga att jag börjar ett nytt liv på mer än ett sätt, men framför allt börjar jag ett nytt jobb.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Idag ska jag börja ett nytt liv

  1. M. skriver:

    Lycka till!

  2. Kraka skriver:

    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *