Visst är jag rik!

TC skriver i en kommentar ”herregud vilken rik människa”. Det är mig han menar, eftersom han först tror att jag skriver om pengar, innan han förstår att det är tid jag menar.

Men visst är jag rik! Jag är frisk, har ett eget hem och ett arbete som jag trivs med. Jag har min son som står mig nära och jag har tre trevliga katter. Jag har många vänner och ett innehållsrikt liv. Jag har flera spännande förtroendeuppdrag och massor av möjligheter att oftast själv bestämma vad jag vill göra. Rikedom kan inte bara mätas i pengar och ägodelar, rikedom är också ett mått på livskvalitet. ”Allt som är guld behöver ej glittra…”

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Visst är jag rik!

  1. TC skriver:

    Synd att man oftast tenderar att värdera allt man inte har som så åtråvärt istället för att glädjas åt det man, som du ju beskriver det, redan har…

  2. Kraka skriver:

    Ja, visst är det konstigt att det är så svårt att vara nöjd med det man har…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *