Kvällstrött

Jag är ju som ni vet en riktig kvälls- och nattmänniska, kommer sällan i säng före midnatt. Men ikväll är jag trött, var trött redan i morse och försov mig så pass att jag fick skynda iväg till jobbet utan frukost.

Jag har varit på nya jobbet en halv månad och både hunnit lära mig en massa nytt och inse att det är massor jag behöver lära mig. Idag har vi hunnit gå igenom en del teknisk utrustning som är av annat fabrikat än vad jag är van vid och därmed fungerar på annat sätt. Imorgon har jag en utbildningsdag och då hoppas jag få en ordentlig genomgång av den här avdelningens respiratorer, även dessa helt annorlunda än dem jag är van vid. Kanske är det inte så underligt att jag är trött…

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kvällstrött

 1. Lilla Lobelia skriver:

  Nej, vännen, det är inte underligt. Du hade ju inte heller någon direkt viloperiod innan nya jobbet, utan det var rätt turbulent. Klart du är trött. Sköt om dig är du rar.

 2. TC skriver:

  Att börja ett nytt jobb i min ålder- jag är 46- tar enormt med energi.

 3. Kraka skriver:

  Nej, så mycket vila blev det ju inte. Inte var det någon vila på Paris-resan heller även om den var trevlig. 🙂

  Ålder är bara siffror käre vän! Själv är jag betydligt äldre än du (i alla fall har jag högre siffror). 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *