Stressad eller sjuk?

Mår inget vidare bra just nu. Det hela började igår när jag satte mig i bilen för att åka hem från jobbet. Jag fick en fruktansvärd huvudvärk, en sådan där riktigt hemsk.

Eftersom jag bara ätit gröt och några mackor på hela dagen tänkte jag först att jag nog behövde äta något. Åkte iväg till närmaste Statoil och köpte en hamburgare och en dricka. Passade även på att svälja ett par Magnecyl.

På vägen hem lättade huvudvärken och på det möte jag var på etermiddagen och kvällen kändes allt bra. Men strax innan jag skulle hem igen kom huvudvärken tillbaka. Jag tog åter igen två Magnecyl. Direkt jag kom hem gick jag och la mig.

Under natten har jag vaknat av och till och mått fruktansvärt illa. Huvudvärken finns där nu igen och jag proväter några skorpor för att se om det går bra. Men jag mår inte alls speciellt bra…

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Stressad eller sjuk?

  1. TC skriver:

    Det låter som om det skulle kunna vara influensa…

  2. Kraka skriver:

    Ja, det skulle det ju kunna vara. Men jag har mått ganska bra under eftermiddagen/kvällen och snart får jag åka hem från jobbet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *