Kan man inte klona sig får man ta hjälp av sin replica

Egentligen vet jag inte hur det gick till, men jag hade bokat mig för att ha hand om Öppen kyrka i Kista idag. Det är en ganska ny aktiviet som vi börjat med och det är inte mer avancerat än att vi håller öppet för dem som vill komma in en stund och titta på kyrkan, prata lite och ta en kopp kaffe.

Nu var det ju alls ingen bra idé för mig just den här helgen eftersom jag skulle jobba. Hur jag hamnat på listan just den här lördagen vet jag inte och eftersom det inte var något jag antecknat i min almanacka så fick jag veta det först i torsdags. Det var med andra ord inte så mycket tid för mig att lösa problemet.

Jag skickade mail till alla i gruppen och bad om hjälp, men fick inte tag på någon som kunde ställa upp istället för mig. Det är ju vår och de flesta har redan planerat för sina helger.

Sent i går kväll insåg jag att det var ett nödläge och att goda råd var dyra. Skulle behövt klona mig för att lösa problemet eftersom jag absolut inte kunde stanna hemma från jobbet. Alltså ringde jag min son, min snälla son som alltid ställer upp för mig. Han lovade att hjälpa mig och imorse gick vi igenom vad som skulle göras och jag skjutsade honom till kyrkan och visade honom var allt finns och hur man använder kaffebryggaren och diskmaskinen. Allt hade sedan gått bra och utan problem. Själv intensivvårdade jag under eftermiddag och kväll. 🙂

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *