Downsizing känns bra för själen

Börjar känna hur bra jag mår av att vistas på ett mindre sjukhus i en mindre stad. Visserligen älskar jag storstäder och pulsen där, men ibland behöver man (eller i alla fall jag) vila.

Efter jobbet igår tog jag en promenad i ”min” nya småstad. Tittade i skyltfönster, drack en kopp kaffe på torget och gick på en fin konsert i kyrkan på kvällen med musik av bland andra Gregorio Allegri och Joseph Hayden.

Idag har jag lyckats få ihop en veckoplanering som känns som att den kan fungera utan stress trots att det är massor av saker som ska hinnas med. Jag hörde någon säga: ”Tid är en biprodukt av rörelse”. Kanske är det så att om man tar det lugnt så får man mer tid till det som ska göras? Ja, inte vet jag, men just nu mår jag bra av att vissa delar av livet flyter lite långsamare, eller mindre fort i alla fall.

Det här inlägget postades i Publicerat bara här i Krakas blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *