Nu har jag gjort det igen – att jag aldrig lär mig

Har varit på Solstugan i Fredhäll och ätit middag med min vän röntgenläkaren. Vi hade bestämt att träffas där vid halv fem, men jag var lite tidig och köpte ett glas rosévin och satte mig och njöt av utsikten och det fina vädret.

Vi hade båda planerat att äta deras chévregratinerade rödbetor, men de var borttagna från menyn i år. Så det fick bli en chévreburgare med pommes för mig och mer rosévin. Trots att maten var rikligt tilltagen kunde vi inte låta bli att äta deras hallonpaj med vaniljsås till kaffet. Sedan var jag så proppmätt så jag knappt orkade gå och vi vilade på parkbänkar i Rålambshovsparken flera gånger på väg upp till T-banan vid Fridhemsplan. Det är bara att konstatera att jag återigen ätit alldeles för mycket. Men gott var det!

Det här inlägget postades i Mat. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nu har jag gjort det igen – att jag aldrig lär mig

  1. Snorkfröken. skriver:

    Jag brukar säga att man aldrig lär sig av sina misstag. Man känner bara igen dem när man upprepar dem 🙂
    Fast jag tycker att för mycket av det goda är ofta alldeles lagom!

  2. Kraka skriver:

    Idag, när jag inte längre är övermätt, känns det som att jag åt precis lagom mycket igår. 🙂

  3. Pingback: Krakas blogg » Blog Archive » 7. Your best friend - Min bästa vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *