Det blev aldrig av och nu är det försent – Michael Jackson

Tidigt imorse när jag är uppe en kort stund och slår på datorn möts jag av stora rubriker att Michael Jackson dött av ett hjärtstillestånd. Alla de stora tidningarna har mängder med minnestexter, bilder och berättelser om hans liv.

Michael Jackson* var en stor artist som präglade musikutvecklingen från tidigt 1980-tal och framåt. Trots alla skandaler och alla rykten kan man aldrig ta ifrån honom hans storhet musikaliskt.

Av någon anledning, jag vet egentligen inte varför, har jag aldrig sett Michael Jackson live. Jag har sett så många artister live så ett tag var jag riktigt trött på livekonserter. Men i vintras sa jag något om att Michael Jackson måste jag se till att se live, han är en legend som man bara måste se någon gång i livet. Nu är det för sent för livekonserter och Michael har gått vidare till den stora konserten på andra sidan livets gräns.

R.I.P Michael Jackson! Vi som sett och hört dig, oavsett om det varit live, på TV, på radio eller skiva kommer aldrig att glömma vilken stor artist och personlighet du var.

* We are the world är en av mina favoriter och du kan lyssna på den på min Spotifylista Krakas bloggmusik.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *