Andra kongressdagen

Det blev en tidig morgon i morse. Först frukost och sedan delegationsmöte ihop med delegationen från Stockholms stad. Eftersom vi inte hittat något bra ställe att vara på, vi är ju ganska många, så var det rörigt och svårt att både göra sig hörd och att höra.

Hur som helst så blev det en bra dag totalt sett. Vi har varit aktiva i delegationen och många har varit uppe i talarstolen och gjort sina yrkanden. Men det har varit jobbigt också, en ganska hopplös sal med dålig luft som man blir trött av. Inget kaffe har det funnits på plats heller, men jag lyckades smita iväg till 7-eleven och köpa mig en stor kopp och en gigantisk bulle med vaniljkräm på eftermiddagen.

På kvällen var det en konsert i kyrkan och en andakt. Men det var så dåligt ljud så det kändes inte så meningsfullt. Istället smet jag iväg med några andra och gick ut på stan. Vi hittade en trevlig uteservering där vi satte oss och tog några glas. Jag drack rödvin och min rumskamrat och jag delade på ett fat med räkor.

Nu är jag ganska trött och ska sova. Det känns som om det snart är dags att gå upp igen. Imorgon blir det åter igen en spännande, men lång, dag.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *