Fjärde kongressdagen

Så var det dags för den avslutande kongressdagen. Idag skulle kongressens uttalanden antas och det skulle bestämmas var nästa kongress ska hållas. Idag behövdes inget delegationsmöte och jag åt först frukost i lugn och ro för att därefter packa mina saker och gå iväg till kongresslokalen.

Klockan 10.00 var själva kongressen slut och vi var några som gick iväg för att dricka en kopp kaffe. Vi hittade inget öppet ställe utan fick ge oss iväg ner till Centralstationen. Där fanns det i alla fall en öppen servering och vi drack kaffe, tog farväl av några som skulle åka med ett tidigt tåg och gick sedan tillbaka för att vara med på den avslutande gudstjänsten.

Klockan 12.00 var det så dags att säga hej då och avskedskramas. Många skulle ju åka med samma tåg och gav sig av tillsammans mot stationen. Själv skulle jag ju vara kvar och gick åt motsatt håll. Fyra spännande, jobbiga och roliga dagar var slut för den här gången.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *