Veckaklocka

Lördagmorgon, en stunds avkoppling hemma innan det är dags att ta tag i livet igen. Den här veckan har det varit så mycket att jag inte ens hunnit med min blogg. Tiden rinner iväg som om det skulle finnas en speciell tidsmaskin, en ”veckaklocka”, som bara slukar en hel vecka i en munsbit.

Efter min egentidssöndag förra helgen har jag hunnit med tvättstugan, MBL-förhandling och personalmöte i kyrkan, ett arbetsgruppsmöte med förtroendevalda där vi diskuterar och formulerar policydokument för den nya församlingen, pratat med otaliga människor om församlingssammanläggningen ur olika synvinklar och mest lyssnat och tagit del av funderingar, frågor och synpunkter. Jag har gjort ett par nattpass på intensivvårdsavdelningen där jag jobbar, nattpass med ovanligt mycket att göra. Jag har sovit på sjukhusvinden, promenerat och simmat i simhallen i den lilla staden där jag jobbar. Jag har justerat protokoll, ätit kyrklunch och varit på kvällsgudstjänst. Jag har svarat på en rad frågor inför kyrkovalet som nu finns publicerade på församlingens hemsida. I onsdags eftermiddag var jag på bio och såg den nya Beckfilmen, Beck – I stormens öga, innan jag åkte till jobbet. Jag har till och med hunnit äta kräftor med trevliga, glada människor igår på bostadsföreningens pubkväll. Inte underligt att jag sedan drabbades av akut trötthet och gick hem före kaffet.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *