Lillsemester i Malmö – Tredje dagen

Otroligt nog sov jag till klockan var tjugo över elva imorse. Köket är stängt mellan elva och ett  så jag kunde inte gå ner och laga till något morgonkaffe. Ett riktigt trauma!

Hade planer på att klä mig och gå över till Mobilia och köpa kaffe på MacD, men hur det nu var så tog det så lång tid innan jag var klar så jag kunde använda köket igen. Gjorde frukost och satte mig att läsa.

Vid tvåtiden gav jag och min son oss ut på en lång promenad. Han ville gärna besöka Rosengård som han läst mycket om. Jag har varit där ett flertal gånger och hittade vägen även om det är en bra bit att gå. Men motion är ju nyttigt har jag hört.

När vi kom fram gick vi runt lite och kollade i affärerna i centrum och jag drack lite kaffe och han en Coca cola. Sedan tog vi en sväng genom själva bostadsområdet innan vi vände stegen hem mot vandrarhemmet igen.

När vi var lite lagom långt bort ringde vi till sonens flickvän, som valt att stanna på vandrarhemmet med sin dator, och bad henne koka pasta så vi skulle kunna äta meddetsamma vi kom hem till vandrarhemmet. Vi var både trötta och hungriga.

Efter maten har vi mest slöat, legat på sängarna och vilat. Jag har läst lite, men jag är förvånandsvärt trött med tanke på att jag inte gjort något speciellt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lillsemester i Malmö – Tredje dagen

  1. Snorkfröken skriver:

    Härligt att läsa att du kan ta det lugnt. Och sovmorgonen behövdes nog! 🙂

  2. Kraka skriver:

    Ja, jag har ju en stor sömnskuld till kronofogde John B Lund som han inkasserar delar av ibland. Dessutom vilar jag upp mig till imorgon kväll då vi ska gå på Rammsteins konsert som är huvudanledningen till att vi befinner oss i Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *