Lillsemester i Malmö – Fjärde dagen

Vaknade lite tidigare idag och gick upp och fixade frukost åt mig. Min son och hans flickvän sov och jag lät dem sova. Istället gav jag mig ut efter frukosten och gick till Mobilia köpcentrum och ägnade en god stund åt ”window-shopping”. Det finns mycket att titta på och inspireras av. Dock köpte jag endast ett mycket ljust nagellack och öronproppar till kvällen.

För att förgylla min dag satte jag mig på ett café som jag tror heter Espresso House. De hade muffinssemlor, en muffins med mandelmassa i mitten och som man kunde få serverad med vispgrädde. Riktigt gott och lite annorlunda! Precis vad jag behövde idag när det är den riktiga Fettisdagen.

När jag var tillbaka på vandrarhemmet lagade vi lite lunch, rester från igår, med pasta och köttfärssås. Sedan duschade jag och bytte om efter maten.

Vi hade tagit reda på att vi skulle åka med buss 85 från baksidan av Mobilia och gick dit och ställde oss att vänta. När sedan bussen väl kom rejält försenad stannade den inte. Lyckligtvis fick vi hjälp att hitta ett alternativt sätt att ta oss ut till Malmö Arena och kunde åka med buss 34 och sedan byta till buss 1.

När vi kom fram ställde vi oss i kön in och fick gå igenom den sedvanliga proceduren med kontroll av väskor, fickor och kroppsvisitering. Men vi är ju snälla och skötsamma och hade varken saxar, knivar eller bomber med oss och släpptes in utan problem.

Det var en stund innan konserten skulle börja och vi drack lite öl och vin i baren medan vi väntade. Sedan var det dags för den efterlängtade konserten med Rammstein. Om konserten kan du läsa mer här.

När vi skulle hem fick vi vänta en mindre evighet på att det skulle komma en buss. Till sist dök det i alla fall upp tre stycken buss 1. Buss 1 går dock inte alls dit vi skulle utan går till Gustav Adolfs torg. Det är en bra bit att gå, men både min son och jag tyckte väl att det var helt okej att gå därifrån. Men som av ett under så bestämde sig han som körde bussen, som förresten var samma kille som vi åkt med till konserten, för att köra ut till Mobila så vi skulle slippa gå. Verkligen schysst av honom!

Nu sitter vi i dagrummet med våra datorer igen…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *