Jag har många gånger undrat…

Jag jobbar ju i en värld där balansgången mellan liv och död många gånger är hårfin. Men jag gör ju också ett och annat gästspel i världar där man inte förväntar sig att något ska hända, i alla fall inte något verkligt akut och farligt. Därför har jag många gånger funderat över hur jag skulle reagera om något oväntat, akut och farligt plötsligt skulle hända. Skulle jag hinna ingripa så där snabbt, innan jag ens riktigt fattat vad som hänt? Eller skulle jag tappa fattningen?

Idag fick jag svaret. Innan någon av oss i teamet riktigt fattat vad som var på gång redde vi upp situationen och den inblandade personen kunde tacka sin lyckliga stjärna att han kom undan med blotta förskräckelsen. Det kunde gått riktigt illa om vi inte varit så professionella allihop.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *