Bed and breakfast – en “recension”

Efter helgens jobbande och en dags sömn var det dags att fundera på om jag skulle ta tag i städningen hemma eller göra något roligt och avkopplande. Eftersom jag inte hunnit se den nya filmen Sex and the city 2 bestämde jag mig för att gå på bio. Men precis när jag var på gång att göra mig klar såg jag att jag hade ett missat samtal på mobilen, ett samtal som kommit en minut innan den slog på ljudet igen.

Samtalet var från en av vännerna i Tjejgänget som ville bjuda mig och en annan av tjejerna på middag i sin nya lägenhet. Nu var det ju ganska sent och när jag ringde var maten slut, men jag var välkommen att dricka kaffe och äta av en nybakad, amerikansk sockerkaka.

Jag skyndade mig att ta en dusch, klä mig och skyndsamt ge mig av till blomsteraffären. Tur att man har öppet till 21.00 alla dagar i Kista centrum!

Klockan var redan runt 20.30 när jag kom fram, men det var lagom till kaffet. Ett glas vin fick jag också. Före kaffet tog vi en titt på den fantastiska utsikten från föreningens gemensamma uteplats. Vi blev sedan sittande på uteplatsen som hör till lägenheten medan skymningen föll.

När det började bli sent följde vi vår väninna ner till Tvärbanan och gick sedan tillbaka och satt ytterligare en stund på uteplatsen. Jag erbjöds att sova över på soffan och vi skojade om att jag skulle skriva en recension på min blogg eftersom jag skulle bli den första som sov över i deras nya hem.

Jag måste säga att jag sov alldeles utmärkt på den röda soffan i vardagsrummet. Inte minst bidrog deras snälla och trevliga katt Neo till att jag sov så skönt. Han kurade in sig vid min sida och låg sedan där hela natten.

På morgonen bjöds jag på kaffe, smörgås med chevré och rädisor samt mer av den fantastiska miljön vid Mälarens vatten.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *