Plötsligt händer det – man hittar den rätta

Gjorde ett besök i Upplands Väsby centrum idag på eftermiddagen. Jag hade varit hos min tandläkare och tyckte att jag borde unna mig en kopp kaffe och något gott. Traskade runt lite efter kaffet och kollade på lite av varje. Men sedan inser jag att det är dags att åka hem om jag ska hinna byta om innan kvällens aktiviteter. Går raskt mot parkeringen. Men vänta, vad är det där? Vad är det som hänger där inne på Twilfit?

Den som följer mig på bloggen eller känner mig på annat sätt vet hur jag letat efter en ny morgonrock men inte hittat någon som varit rätt. Jag använder min morgonrock väldigt mycket eftersom jag jobbar natt och har långa eftermiddagsmorgnar. Brukar sällan klä mig innan jag ska gå ut. Det måste därför vara en rock som känns bekväm och som också har kvalitet nog för att tvättas ofta. Idag bara hängde den där inne, mörklila med något slags blommönster i ytterligare en nyans mörkare lila. Den bara ropade på mig: ”Jag är din om du vill ha mig! Kom och köp mig, jag vill följa med dig hem.” Jag tror vi kommer att få ett långt och lyckligt äktenskap.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Plötsligt händer det – man hittar den rätta

 1. snorkfröken skriver:

  Den låter verkligen jättefin. Lila är en fin färg som jag tror passar dig. Gratulerar till ditt lyckade fynd!
  Själv tycker jag att morgonrock är ett för otympligt plagg som snor sig kring benen eller känns bylsigt. Pyjamas däremot är min outfit när jag är hemma. ibland när jag är på jobbet kan jag längta häftigt efter att få komma hem och krypa in i min pyjamas 🙂

 2. Lobelia skriver:

  Låter som en kärlek som inte falnar i första taget… Önskar dig många, långa och mysiga morgnar med din nya partner… 😉

 3. camilla skriver:

  Låter som en match made in heaven! Själv har jag alltid varit pyjamastypen, så jag skrotar gärna omkring i någon av mina urtvättade men fantastiskt mjuka pyjamasar i flanell innan det är dags att duscha och klä sig inför nattens arbetspass. Hoppas att allt är bra med dig och att du får vara frisk. Kram

 4. Kraka skriver:

  Tack Camilla!
  Jodå, det är bra med mig. Är på konferens i Vadstena.
  Kram 🙂

 5. Pingback: Ingen impuls, men impulsivt | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *