Studie i vitt

En tidig promenad från Östermalm ner till City. Snön är faktiskt vit, även inne i stan, och frosten på träden är som konstverk. Jag älskar vintern när det är kallt med hög luft och mycket snö. Kanske är det för att det var mer eller mindre förbjudet i mitt barndomshem att uttrycka positiva känslor för snö, kyla och vinter som mitt förhållande till kalla vintrar nästan kan liknas vid en kärleksrelation. Pappa hade större delen av sin arbetstid utomhus och då är det naturligtvis inte lika trevligt med vinter som för mig som tar en lyxig promenad i Kung Bores vinterlandskap.

Studie i vitt, Humlegården Stockholm

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Studie i vitt

  1. sladdertackan skriver:

    Stockholm är vacker i vinterskrud – på sommaren också förresten. Bara att ta en båttur … lite längtar jag tillbaka allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *