Trasiga skor

Somliga går med trasiga skor är en av de oförglömliga sånger Cornelis Vreeswijk lärde oss att älska. Den och många fler, både kända och mindre vanliga låtar, fick vi lyssna på under en kväll men Hans-Erik Dyvik Husby och Jack Vreeswijk på Cirkus i Stockholm.

Jag var där med min son, hade i själva verket köpt biljetter redan samma kväll som vi var och såg filmen om Cornelis liv med Hans-Erik i huvudrollen. Det här var en kväll vi båda sett fram mot och vi blev inte besvikna även om Jack kunde varit lite mer framträdande. Som det nu var framförde han bara en låt själv och fungerade mest som samtalspartner till Hans-Erik. Men det var en bra föreställning och en oförglömlig kväll.
Hans-Erik Dyvik Husby och Jack Vreeswijk

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trasiga skor

  1. Snorkfröken skriver:

    Men åh, nu blev jag riktigt avundsjuk! Jag älskar Cornelis musik och efter att ha sett Hans Erik eller Hank von Helvete som är hans artistnamn så älskar jag honom lite också. Tyvärr är han väl gift tror jag. Men man kan ju älska på avstånd 🙂

  2. Kraka skriver:

    Ja, han är upptagen. Hans fru satt i publiken sa han mellan låtarna. Men älska på du, det skadar aldrig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *